Nov udarec za angleškega zvezdnika

Nogomet 21. Avg 20248:54 0 komentarjev
Foto: AP Photo/Alastair Grant via Guliverimage

Angleški nogometaš Raheem Sterling se je v Chelseaju po prihodu novega trenerja znašel na robu moštvu. Nova potrditev je prišla pred play-offom kvalifikacij za konferenčno ligo, v katerem bo nasprotnik Londončanov švicarski Servette.

Pred dnevi je na Stamford Bridgu že prvič završalo. Chelsea ima trenutno v prvem moštvu še vedno kar 42 nogometašev, gre za uraden podatek, čeprav jih pod vodstvom Enza Maresce seveda trenira manj, saj jih kopica čaka na nov angažma. Zato ni presenetljivo, da se je v garderobo že naselilo nezadovoljstvo.

Angleški zvezdnik Raheem Sterling se v nedeljo, ko so modri za uvod v sezono gostili aktualne prvake Manchester City in izgubili z 0:2, ni prebil niti na klop za rezervne nogometaše. Sledila je izjava za javnost s strani njegovih predstavnikov, v kateri so od kluba zahtevali pojasnilo.

29-letni Anglež ga je posredno dobil že nekaj dni pozneje, ko je Chelsea registriral nogometaše za sklepni del kvalifikacij za konferenčno ligo. Med njimi namreč ni njegovega imena, poroča BBC. To pomeni, da bo Sterling zagotovo izpustil še drugo zaporedno tekmo, naslednja priložnost za prve minute v letošnji sezoni bo prišla v nedeljo, ko Chelsea gostuje pri Wolverhamptonu v drugem krogu angleškega prvenstva.

Brez registracije za play-off konferenčne lige so ostali tudi Ben Chilwell, Wesley Fofana in Tosin Adarabioyo. Blizu odhoda je sicer Conor Gallagher, medtem ko želi klub prodati tudi Trevoha Chalobaha in Romeluja Lukakuja ter najverjetneje še kakšnega trenutnega člana. Najverjetneje bo moštvo modrih precej bolj uravnoteženo konec avgusta, ko se zaključi poletno trgovanje.

Nogometna tržnica se sicer v Angliji zapre 30. avgusta, ob polnoči po slovenskem času.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!