Bronny James navdušil, zdaj bo šlo zares

Košarka 19. Okt 202411:28 0 komentarjev
Bronny James
Foto: Profimedia

V ligi NBA so bile odigrane še zadnje pripravljalne tekme pred torkovim začetkom sezone. Hud poraz so doživeli košarkarji Los Angelesa, Golden State je bil boljši kar s 132:74. Navijače Jezernikov pa veseli dobra predstava Bronnyja Jamesa.

Sin LeBrona Jamesa (ta tokrat ni igral) je v 35 minutah na parketu prispeval 17 točk, dodal pa še 4 skoke, 3 ukradene žoge, blokado in asistenco.

Za enega najbolj slavnih novincev v zgodovini lige NBA je bila to daleč najboljša tekma na pripravah pred sezono 2024/25, v kateri bo z očetom del prve naveze oče – sin, ki bo skupaj stopila na parket na uradni tekmi v ligi.

Na preostalih tekmah je Washington presenetil New York s 118:117, Portland je odpihnil Utah (124:86). Dobro še naprej igra Lonzo Ball, ki se je ta teden na parkete vrnil prvič po več kot 1000 dneh odsotnosti zaradi poškodbe. Tokrat je ob zmagi Chicaga po podaljšku proti Clevelandu prispeval 11 točk.

Nova sezona lige NBA se uradno začne v noči na sredo, ko bosta na sporedu dve tekmi. Aktualni prvak Boston bo doma gostil New York, v Los Angeles prihaja Minnesota.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!