Ronaldo: Želim, da bo to poseben večer

Liga prvakov 11. Mar 201913:33 > 13:35
Gabriele Maltinti/Getty Images

Juventus na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov pričakuje madridski Atletico, ki v Torino prihaja z velikih 2:0. Italijani kljub temu verjamejo v preobrat, poudarja prvi zvezdnik stare dame Cristiano Ronaldo.

Mislim, da smo dobri, polni samozavesti, verjamemo. Želimo, da bo to poseben večer. Navijačem želim sporočiti, da razmišljajo pozitivno, da verjamejo. To je izvedljvo, potrebujemo pomoč, da ta stadion naredimo prelep, vsi skupaj. Mi bomo opravili svoje delo na zelenici, poskušali bomo zadeti in dobiti tekmo, toda potrebujemo njihovo pomoč. Bodite pripravljeni za velik povratek,” je Cristiano Ronaldo optimistično razpoložen pred obiskom Jana Oblaka.

Portugalec se je pred odločilno tekmo za preboj med najboljših osem v Ligi prvakov dotaknil tudi dosedanjega dela sezone: “Ekipa ima po mojem mnenju fantastično sezono. Smo na vrhu lestvice s 16 točkami prednosti in srečni smo zaradi takšnega razpleta. Osvojili smo italijanski superpokal proti Milanu, sedaj je naš cilj prvenstvo in seveda Liga prvakov.”

Povratni obračun med Juventusom in Atleticom bo na sporedu v torek ob 21:00 (vrhunce srečanje si ob 23:30 oglejte na SK 1, ob 20:30 pa v živo spremljajte dvoboj Manchester City – Schalke), ko bo stara dama prvič v zgodovini poskušala nadoknaditi zaostanek 2:0 iz prvega dvoboja.