Solskjaer na sestanku zaradi slabih rezultatov

Catherine Ivill/Getty Images

Menedžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer je po sedmem porazu na zadnjih devetih obračunih opravil sestanek z enim od vodilnih mož kluba Edom Woodwardom.

Čeprav je kot začasni trener v Manchester United prinesel nasmeh, dobro razpoloženje, dobro igro in rezultate, Ole Gunnar Solskjaer v teh dneh ravno ne uživa v svojem delu. Praktično v istem trenutku kot je postal stalni menedžer ekipe, so se začele težave s slabimi rezultati in United je na zadnjih devetih obračunih samo v dveh primerih prišel do točk.

Ekipa iz Old Trafforda je s serijo slabih rezultatov pod velik vprašaj postavila tudi uvrstitev v Ligo prvakov. Številni kot glavno težavo Uniteda vidijo Paula Pogbaja in to kljub špekulacijam medijev, da naj bi ravno Francoz z navdahnjenim govorom pred nedavnim mestnim derbijem proti Manchester Cityju poskušal prebuditi soigralce. A hkrati s tem, mediji pišejo tudi, da je Francoz z mislimi že pri madridskem Realu …

Navijače rdečih vragov skrbi tudi forma vratarja Davida de Gee, kot tudi dejstvo, da je Romele Lukaku izjavil, da so njegove sanje zaigrati v Serie A.

Solskjaer je sicer že večkrat poudaril, da bo na prihodnost usodno vplival prihajajoči prestopni rok. Norvežan bo konec sezone zagotovo dočakal na klopi Uniteda, vseeno pa je forma ekipe tako slaba, da sestanek pri Edu Woodwardu niti ni tako veliko presenečenje.