Hamilton želi večkrat "delati od doma"

Formula 1 19. Nov 202014:40 > 14:45
Pool via REUTERS/Clive Mason

Lewis Hamilton je v letu 2020 očitno veliko sestankov s svojo ekipo opravil prek video klica in se hitro razvadil, da lahko svoje delo opravi iz svojega doma in v družbi svojega psa. Britanec bi v novi pogodbi lahko celo dobil posebno klavzulo, ki bi vključevala "delo od doma".

V bližnji prihodnosti naj bi Lewis Hamilton in Mercedes le uskladila vse podrobnosti glede podaljšanja pogodbe. V njej naj bi se znašle tudi nekatere neobičajne klavzule, kot je delo od doma.

Rad bi ostal v Mercedesu, saj se tukaj še vedno počutim mladega. Imam energijo in lačen sem uspeha. Letošnje leto je pokazalo, da lahko delaš od doma. Prepričan sem, da bo veliko Zoom sestankov, kar bi pomenilo, da ne bi rabil toliko leteti. Čas s prijatelji in družino je pomembno. če bi začeli s potovanji, želim ta čas preživeti z družino, da si naredimo spomine in slavimo zgolj zato, ker smo skupaj. Letos jih nisem mogel videti in to mi je bilo najtežje,” je dejal Britanec.

Med zadnji dirko v Turčiji, ko je Hamilton potrdil sedmi naslov svetovnega prvaka in se izenačil z rekorderjem Michaelom Schumacherjem, je prvi mož Mercedesa Toto Wolf dejal, da bodo novo pogodbo verjetno podpisali šele po koncu sezone.