"Malo je dolgočasno gledati, kako Lewis redno zmaguje"

Formula 1 12. Nov 20199:51 > 9:51
Charles Coates, Getty Images Sport

Dominacija Lewisa Hamiltona v Formuli 1 postaja dolgočasna tudi nekaterim voznikom in njegovim rivalom, zato je skrajni čas, da se nova generacija prebije naprej, pravi voznik Red Bulla Max Verstappen.

Lewis Hamilton je v zadnjih sezonah nenadkriljiv, nedavno je osvojil še svoj šesti naslov svetovnega prvaka v Formuli 1.

“Za šport je zelo dobro, da se mladi vozniki prebijajo naprej in upam, da bodo zelo kmalu prevzeli primat v Formuli,” je začel voznik Red Bulla Max Verstappen.

Povezano

Včasih je že dolgočasno gledati Lewisa, kako zmaguje. Moramo storiti vse, da to spremenimo. Tudi on je vedno starejši, tako da bomo zagotovo prišli na vrh v nekem trenutku. Vse je na koncu odvisno od ekipe,” je še dodal Max.  

Ko je beseda nanesla na njegovo ekipo, je nizozemski dirkač dodal: “Mislim, da smo na dobri poti. Ko govorimo o moči motorja, smo blizu Mercedesu in to je nekaj, kar nas navdaja z optimizmom za naslednjo sezono. V tej ekipi se počutim kot doma in to je nekaj, česar si želi vsak voznik, želi se počutiti cenjenega.”