Rossi: Ne vem, ali sem najboljši v zgodovini

MotoGP 21. Apr 202016:22 > 16:28
Mirco Lazzari gp/Getty Images

Devetkratni svetovni prvak v motociklizmu Valentino Rossi se je na Instagramu v živo pogovarjal z nekdanjim nogometnim asom Christianom Vierijem. Beseda je tekla o nogometu, Valentinovem ljubem Interju in velikih uspehih The Doctorja.

Povezano

“Vsak dan je enako, čeprav mislim, da sedaj napredujemo in nadejam se, da bom kmalu lahko vzel avto ali motor in se odšel pozdraviti s prijatelji. Poskušam trenirati, gledam filme, serije, igram igrice in prav tako gojim brado. Zdržal bom do konca karantene,” je prek Instagrama sporočil Valentino Rossi.

MotoGP zvezdnik in Christian Vieri sta govorila tudi o Interju. Vale je velik navijač kluba, za katerega je Vieri igral med letoma 1999 in 2005. “To je bila sijajna ekipa in pogosto sem si ga ogledal. Recoba je bil moj najljubši igralec,” je Rossi razkril Vieriju, ki je nato omenil, da je The Doctor najboljši dirkač v zgodovini motociklizma, kot Messi ali Federer.

Mike Hewitt/Getty Images

“Ne vem, ali sem najboljši v zgodovini, toda recimo, da sem eden od najboljših,” je Rossi ostal skromen.

Italijan je še enkrat več poudaril, da bi rad odpeljal vsaj nekaj dirk in tako videl, ali je še naprej konkurenčen ter bo lahko nastopal tudi leta 2021. Vale je dodal, da načrtuje odprtje muzeja v rodni Tavullii.