Wolff: Spoštoval bom Lewisovo odločitev

Avtomoto 12. Jan 202116:25 > 16:27
REUTERS/Hamad I Mohammed
REUTERS/Hamad I Mohammed

Čeprav se je sprva zdelo, da bo šlo zgolj za formalnost je dogovor o podaljšanju sodelovanja med Lewisom Hamiltonom in Mercedesom daleč od realizacije. Toto Wolff, prvi mož Mercedesa je na to temo dejal, da ga sicer ne skrbi, da nova pogodba s sedemkratnim svetovnim prvakom ne bi bila podpisana.

“Pripravljeni smo na vse. Ni razloga za skrb. Vedno bom spoštoval Lewisovo odločitev. Tudi, če ne bo ostal z nami in se bo odločil, da zapusti za šport in se posveti drugim stvarem,” je dejal Wolff.

Pri Mercedesu medtem verjamejo, da je Hamilton veliko bližje nadaljevanju dolgoletnega uspešnega sodelovanja z ekipo s katero je v najhitrejšem cirkusu osvojil šest naslovov prvaka.

“V zadnjem času sva z Lewisom precej v pogovorih. Vedno smo odprti drug do drugega. Verjamem, da nam je ostalo še veliko skupnih ciljev v Formuli 1,” je dejal Wolff.

Po nekaterih informacijah naj bi Hamilton po novi pogodbi prejemal približno 45 milijonov evrov na leto. Njegov klubski kolega Valtteri Bottas prejema 9 milijonov.

Komentari

Vaš komentar