Ponoči V ŽIVO na SK: Titans – Colts

NFL 12. Nov 202018:13 > 18:30
GuliverImage

Nocoj se s pomembnim divizijskim obračunom med Tennesseejem in Indianapolisem začenja 10. kolo lige NFL. Sporočili so tudi, kateri zvezdnik bo letos nastopil med polčasom Super Bowla.

Tekma v Nashvillu bo neposredni obračun za prvo mesto v diviziji AFC jug. Titans (6-2) bodo v Nashvillu gostili Indianapolis (5-3).

Titans so po dveh zaporednih porazih prejšnji teden premagali Chicago in se želijo z novo zmago utrditi na prvem mestu v diviziji. Indianapolis je po odlični igri v prvem polčasu prejšnji teden izgubil proti Baltimorju (10:24).

Tennessee ima precej težav s poškodbami, zanesljivo bodo manjkali Adam Humphries, MyCole Pruitt in Adoree Jackson, pri Colts pa le Jack Doyle.

Zanimivo, da se bosta ekipi znova srečali že čez dva tedna v Indiani.

Prenos srečanja si boste lahko ogledali ob 2.20 na Sportklubu 3.

NA SUPER BOWLU BO NASTOPIL THE WEEKND

Iz lige NFL so sporočili novico, ki jo težko pričakujejo mnogi ljubitelji ameriškega nogometa. Objavili so, kdo bo nastopal ob polčasu Super Bowla LV, ki bo v Tampi 7. februarja 2021. Na oder stadiona Raymonda Jamesa bo stopil glasbeni super zvezdnik The Weeknd.

“Vsi odraščamo ob gledanju največjih svetovnih zvezdnikov, ki nastopijo na Super Bowlu in človek lahko samo sanja, da pride v ta položaj. Sem zelo počaščen in navdušen, da bom letos jaz stopil na ta zloglasni oder”, je izjavil 30-letni kanadski glasbeni zvezdnik.