Nasilje, poskus vloma in prometna nesreča: Sherman pridržan

Ameriški nogomet 14. Jul 202119:48 > 15. Jul 2021 15:53
Twitter

Nekdanji "cornerback" ekipe Seattle Seahawks in San Francisco 49ers, Richard Sherman, je bil danes aretiran, potem ko je skušal vlomiti v hišo in kazal očitne znake nasilja.

Kakor poročajo ameriški mediji, je policija ob 2. uri ponoči dobila telefonski klic, v katerem je ženski glas klical na pomoč, saj nekdo skuša vlomiti v hišo. Možje postave so prišli na naslov v Seattlu, 33-letnik se je z njimi sporekel in bil zato aretiran.

Zahtevek za izpustitev iz ječe ob plačani varščini so mu možje v modrem zavrnili, saj njegov prestopek sodi pod težja kazniva dejanja. Kasneje so ameriški mediji uspeli izvedeti še to, da je Sherman povzročil prometno nesrečo in pobegnil s kraja dogodka.

Eden izmed najboljših obrambnih igralcev v moderni dobi lige NFL je trenutno brez kluba, potem ko je zapustil vrste 49ers, s katerimi je v sezoni 2020 igral v Superbowlu.

Kariero je začel v Seattlu, ki so ga na naboru izbrali šele v petem krogu, z ekipo pa je osvojil šampionski prstan (Superbowl XLVII) ter bil v kar treh sezonah zapored izbran v prvo postavo lige (2012-14).

Komentari

Vaš komentar