Tekma Pittsburgh-Baltimore znova prestavljena

Patrick Smith/Getty Images

Srečanje 12. kola lige NFL med Pittsburgh Steelers in Baltimore Ravens, ki bi moralo biti že prejšnji četrtek, je bilo še tretjič prestavljeno. Nov termin je sreda (21.40 po srednjeevropskem času).

Koronavirus še naprej povzroča težave tudi v ligi NFL. Tekma med Pittsburghom in Baltimorjem je tako prestavljena že tretjič. Po prvotnem sporedu bi morala biti odigrana na Zahvalni dan, nato je bila zaradi izbruha covida med Ravens prestavljena na nedeljo, potem na torek in zdaj še na sredo. V Baltimorju so za zdaj odkrili 21 primerov pozitivnih testov.

Liga je se odločila, da tekmo prestavi, da bi dobila čas za dodaten dan testiranj in da igralcem omogoči vsaj en trening (trening centri vseh ekip so bili včeraj in danes zaprti). Ker bo tekma v sredo, bosta lahko igrala Mark Ingram in J. K. Dobbins, ki sta bila prva pozitivna primera. Še vedno pa ne bo na voljo podajalec Lamar Jackson.

Prestavitev te tekme vpliva tudi na termine nekaterih drugih srečanj. Pittsburgh bo tako naslednji teden z Washingtonom igral v ponedeljek, Baltimore pa z Dallasom v torek (ta tekma je bila prvotno na sporedu ta četrtek).

Poleg tega so iz kluba San Francisco 49ers sporočili, da bodo naslednji dve domači tekmi ( ) odigrali na StateFarm Stadionu v Phoenixu, kjer sicer domujejo Arizona Cardinals. Do tega je prišlo zato, ker so v okrožju Santa Clara, kjer stoji njihov stadion, do nadaljnjega prepovedali vse kontaktne športe.

 

 

Komentari

Vaš komentar