Trener Clevelanda Stefanski pozitiven na covid

Kevin Stefanski
Kevin Stefanski

Glavni trener NFL ekipe Cleveland Browns, Kevin Stefanski, je bil pozitiven na testu za koronavirus in bo moral izpustiti tekmo končnice proti Pittsburghu.

Cleveland Browns so se po 18 letih znova uvrstili v končnico, vendar bodo v nedeljo v Pittsburghu brez svojega glavnega trenerja Kevina Stefanskega.

Poleg Stefanskega sta bila pozitivna še dva trenerja in dva igralca. Browns so tako v torek še petič v zadnjih desetih dneh zaprli svoj trening center, sestanki pa potekajo prek spleta.

Eden izmed pozitivnih igralcev je član napadalne linije Joel Bitonio, ki je eden ključnih členov napada, drugi pa lovilec KhaDarel Hodge.

 

Cleveland ima sicer težave s koronavirusom že nekaj časa. V 16. kolu so tako manjkali vsi lovilci, v 17. pa večina nosilcev obrambe.

VERNON POŠKODOVAN

Kot da Cleveland še nima dovolj težav, se je na tekmi zadnjega kola poškodoval eden stebrov obrambe, Olivier Vernon, ki bo moral na operacijo zaradi strgane ahilove tetive. Zanj je sezona končana, verjetno pa ga čaka dolgo okrevanje. Poleg tega bo po sezoni postal prost igralec in vprašanje je, katera ekipa mu bo ponudila dobro pogodbo.

PRIEFER BO V. D.

Na wild-card tekmi proti Pittsburgh Steelers bo v vlogi glavnega trenerja Mike Priefer, ki je sicer zadolžen za special teams. Priefer se je v podobni situaciji že znašel leta 2016, ko je pri Minnesoti za eno tekmo zamenjal Mika Zimmerja, ki je moral na nujno operacijo očesa.

Komentari

Vaš komentar