Ob 14:00 v živo na SK 3: Ljubljanski sokoli na pomembnem gostovanju v Beogradu

Ljubljana – Ameriški nogomet se znova vrača na Sport Klub. Najboljšo slovensko ekipo Ljubljana Silverhawks v nedeljo čaka zelo pomembno gostovanje v Beogradu pri SBB Vukovi. Tradiconalni obračun si v nedeljo ob 14:00 v živo oglejte na SK 3.
Zmaga bi Silverhawksom na široko odprla vrata do finala, Vukove pa bi izločila iz boja za zanj, kar srečanju daje še poseben draž. Silverhawksi potujejo v Beograd z jasnim ciljem: premagati Vukove še drugič v tej sezoni ter se uvrstiti v finale. 
A tokratno srečanje bo precej težje od uvodnega, ko so v Ljubljani s 15:6 slavili srebrni sokoli, saj bo tekma odigrana v volčjem brlogu, za Vukove pa bodo zaigrali mnogi igralci, ki so bili odsotni na prvem srečanju.
Glavni trener Ljubljana Silverhawks Rok Štamcar je pred tekmo dejal: “Obrambno gledano bo glavna naloga ustaviti Tonya Washingtona, napadalno pa z eksplozivnostjo in hitrostjo premagovati nasprotnika. Za Vukove je to najpomembnejša tekma sezone, ki jo morajo dobiti, če želijo ohraniti možnosti za finale, zato bodo uporabili vse možnosti, da nas porazijo. Mi tega ne bomo dovolili, saj potujemo v Beograd po zmago in vstopnico za finale!”
CEFL:


Ob 14:00 v živo na SK 3:
SBB Vukovi – Ljubljana Silverhawks

Author: Ž. Š., Foto: Ljubljana Silverhawks