Ob 15:10 v živo na SK 1: Polfinale svetovne lige v vaterpolu

Ljubljana – V poletnih mesecih številni razmišljamo o morju in igrah povezanih z njim. Ena od njih je vsekakor tudi vaterpolo, ki je na področju nekdanje Jugoslavije še kako priljubljen. Danes in v soboto lahko na SK 1 spremljate zaključek svetovne lige.

Najboljši vaterpolisti so že nekaj dni zbrani v Dubaju, kjer potekajo zaključni boji izjemno močne svetovne lige. Današnji program odpirajo četrtfinalni poraženci (ob 12:30 sprva ZDA – Kitajska, ob 13:50 še Brazilija – Kanada), nato pa sledita še oba polfinalna obračuna.

V prvem ob 15:10 se bosta srečala Črna Gora in Madžarska, ki je tudi aktualna svetovna prvakinja. Naši vzhodni sosedi v predtekmovanju sploh še niso izgubili, kar pomeni, da Črnogorce čaka vse prej kot lahka naloga. Še kako zanimiv bo tudi drug polfinalni obračun med Avstralijo in Srbijo, ki si ga prav tako na SK 1 v živo oglejte ob 16:30.

V soboto na SK 1 še tekma za 3. mesto in finaleV soboto ob 15:10 sledi tekma za tretje mesto, veliki finale pa bo na sporedu ob 16:30. Oba obračuna si v živo oglejte na SK 1.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images