VIDEO: Oblak: Komaj čakam na začetek

Ljubljana – Jan Oblak je v četrtek po uspešno opravljenem zdravniškem pregledu opravil še zadnjo formalnost pred prestopom v madridski Atletico. Španski prvaki so Benfici za predčasen odhod slovenskega reprezentanta odšteli 16 milijonov evrov, s čimer je Oblak postal tudi najdražji slovenski nogometaši in peti najdražji vratar v zgodovini. Oblaka boste že kmalu lahko vsak vikend spremljali na Sport Klubu, kjer bomo seveda še bolj podrobno spremljali igre colchonerosov v La ligi.

Jan Oblak bo v vratih Atletica nadomestil Thibauta Courtoisa, ki se vrača k Chelseaju. Škofjeločan se novega izziva veseli in že komaj čaka, da se pridruži soigralcem. “Dobro se počutim in vesel sem, da sem nov nogometaš Atletica. Navdušen sem in komaj čakam, da začnem trenirati. Vesel sem, da mi klub zaupa in dal bom vse od sebe, da bom čim bolj pomagal klubu,” je v predstavitvenem videu med drugim dejal mladi Slovenec.

“Ne sanjam, grem iz dneva v dan in upam, da bomo osvojili veliko lovorik,” je dodal Oblak in za konec še v španskem jeziku pozdravil navijače, ki v Oblaka polagajo velike upe.

Author: Ž. Š.