VIDEO: Button nagnal Ronaldu strahu v kosti!

Švicarski izdelovalec ur TAG Heuer je v nedeljo organiziral medijsko druženje dveh športnih zvezdnikov 21. stoletja, Cristiana Ronalda in Jensona Buttna, pod sloganom “Ne zlomi se pod pritiskom”. Nogometni superzvezdnik in bivši svetovni prvak v formuli 1 sta se z novinarji družila na stezi Jarama v okolici Madrida, kjer je bilo v preteklosti na sporedu osem dirk za veliko nagrado Španije. Button se je v Madrid pripeljal z McLarnovim superšportnikom 650S in Ronaldu pokazal nekaj svojih sposobnosti v driftanju, nakar je Portugalca tudi zapeljal nekaj krogov po stezi. Kot je poudaril McLarnov dirkač, sta z Ronaldom na stezi dosegla hitrost tudi do 254 kilometrov na uro.
Ko se je Jenson Button z mclarnom 650S vrtel po stezi, je odprl premično streho in napadalca madridskega Reala izzval, naj skuša čim več žog brcniti v avtomobil. 29-letniku je, kakopak, to nekajkrat tudi uspelo. Ko je dobil nekaj inštrukcij, je tudi Cristiano Ronaldo dobil priložnost sesti za volan mclarna 650S in v družbi Buttna na sopotnikovem sedežu po stezi odpeljati nekaj hitrih krogov. Ronaldo se, za razliko od Britanca, vseeno ni odločil, da bi si na glavo posadil čelado …
Kot je kasneje španskim medijem povedal Jenson Button, se je Ronaldo za volanom kar dobro obnesel: “Cristiano je odličen nogometaš, uspešen je pri vsem, česar se loti. Kamorkoli pride, ima okoli sebe gručo fotografov in novinarjev.” Ronaldo sam pa se je pošalil, da se prav veliko kljub vrhunskemu inštruktorju ni naučil. “Dirkala sva tako hitro, da na njegove besede nisem mogel biti pretirano pozoren. Oklenil sem se praktično vsake stvari v avtu. Kakorkoli, to je bila fantastična izkušnja,” je povedal evropski prvak z belim baletom.

Author: L.S., Foto: Gettiy Images