VIDEO: Gattuso na tiskovni konferenci povsem izgubil živce!

Nekdanji defenzivni vezist Milana Gennaro Gattuso je bil za časa igralske kariere strahospoštovan med svojimi nasprotniki, enako velja tudi zdaj, ko se je Italijan podal na samostojno trenersko pot. Letos je svetovni prvak z Italijo iz leta 2006 podpisal pogodbo z grškim klubom Kreta, ki pa se trenutno nahaja samo na osmem mestu državne razpredelnice v grški superligi, kar je za apetite navijačev in tamkajšnje sedme sile bistveno premalo. Mediji so v zadnjih dneh poročali o tem, da njegovi nogometaši sploh ne prejemajo plač, kar naj bi bil razlog za nezavzetost na igrišču in posledično slabše predstave.
36-letnik, ki je v svoji karieri igral tudi za Rangerse, je na klopi Krete zabeležil dve zmagi in dva poraza, na tiskovni koferenci po zadnji tekmi pa je svojo stresel tudi na novinarje. “Kreta ni Real Madrid, ni Barcelona! Kreta je majhna ekipa z veliko problemi. Želim, da bi imeli moji igralci j**ca, da bi igrali s srcem. Ne želim slišati izgovorov, da moji igralci ne igrajo s srcem zato, ker niso plačani. Je*ite se! To ni res,” je na tiskovni konferenci, v družbi prevajalca, ki je njegovo polomljeno angleščino prevajal v grščino, tulil Italijan.
Gattuso se je soočil tudi z novinarjem, ki je v zadnjih tednih večkrat zapisal, da bo Gattuso zaradi neplačanih obveznosti klub v kratkem zapustil. “Brez skrbi! Na svojem računu imam dovolj denarja. Ne bom odšel. To bi bilo prelahko. Ostal bom tukaj. Tukaj je moja držina. Semkaj nisem prišel na počitnice,” je še zakričal nekdanji nogometaš AC Milana. Posnetek tiskovne konference si oglejte spodaj.

Author: Luka Svetina, Foto:Getty Images