VIDEO: Ronaldo okrcal neinteligentnega novinarja!

Cristiano Ronaldo je po sobotnem porazu Reala Madrida na mestnem derbiju proti Atleticu (4:0) povsem izgubil živce, ko je moral po tekmi odgovarjati na provokativna novinarska vprašanja. Galaktiki so doživeli najhujši poraz po novembru leta 2010, ko jih je na Camp Nou s 5:0 razbila ekipa Barcelone, kar je tudi Carlo Ancelotti označil za najbolj temno uro v njegovem obdobju na klopi belega baleta, Ronalda pa je eden izmed novinarjev po tekmi vprašal, kaj je mislil ob izključitvi na prvenstveni tekmi s Cordobo, ko je ob odhodu z igrišča s prstom pokazal na grb z naslovom klubskega svetovnega prvaka na njegovem dresu. Portugalec, ki je pred dnevi praznoval svoj 30. rojstni dan, na vprašanje ni želel odgovoriti, novinarja pa je označil za “neinteligentnega”. Intervju v španščini si lahko ogledate na spodnjem posnetku.
“Bi radi govorili o tekmi s Cordobo, ki se je igrala pred tremi meseci, ali o današnji tekmi? Kaj sploh hočete, da vam povem? Če bi bili inteligenten novinar, bi me vprašali o današnji tekmi. Vi niste inteligentni. Oprostite,” je bil ogorčen Ronaldo, ki je bil na madridskem derbiju, tako kot večina zvezdnikov Reala, neprepoznaven.
Tekma s Cordobo se je sicer igrala 24. januarja, pred dvema tednoma, Real Madrid pa bo imel na vrhu državne razpredelnice, če Barca v nedeljo dobi derbi v Bilbau proti Athleticu, še točko prednosti pred večnimi rivali. Atleti zaostajajo za štiri točke. 

Author: Luka Svetina, Foto: Getty Images