VIDEO: Najboljše iz 19. kroga Premier lige

Drugi športi - ostalo 30. Dec 201312:49 > 31. Dec 2013 12:06

Ljubljana – Devetnajsti krog angleške Premier lige ni razočaral. Chelsea je na derbiju po preobratu z 2:1 odpravil Liverpool, Robert Koren je ob veličastni zmagi Hulla proti Fulhamu (6:0) zabil dva zadetka, Manchester United je vse bližje vrhu, …

Vrhunce dogajanja v 19. krogu si oglejte TUKAJ, kjer boste našli povzetek tekem, najlepše zadetke, poteze in obrambe. Za igralca tedna je bil izbran že skoraj pozabljeni francoski golgeter Nickolas Anelka, ki je v dresu West Bromwicha zablestel že na prvi tekmi, potem ko je bil zaradi poškodbe odsoten dva meseca. Z dvema zadetkoma je odločilno pripomogel k remiju WBA-ja proti West Hamu (3:3). Zaradi kontroverznega proslavljanja zadetka poznanega pod imenom “la quenelle”, ki se v Franciji uporablja kot nacistićni pozdrav, ga bi sicer utegnila doleteti huda kazen, toda 34-letni napadalec se brani, da njegov namen še zdaleč ni bil takšen.

Najboljša obramba kroga je pripadla vratarju Manchester Cityja Joeu Hartu, ki je po nekaj kritikah znova v odlični formi. Najlepši zadetek pa je delo Evertonovega Seamusa Colemana. Vse o 19. krogu Premier lige TUKAJ.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images