Na Sportklub Slovenija prihaja kviz “Tvegaj ali počakaj!”

Drugi športi 5. Jan 202111:58 > 12:19
Sportklub
Sportklub

Redakcija hrvaškega Sportkluba pripravlja 4. sezono kviza "Tvegaj ali počakaj!", v njej pa bo tokrat sodelovalo 16 uglednih komentatorjev in novinarjev iz celotne regije.

V prvih treh sezonah so se zmage na Hrvaškem razveselili Ivan Ivković, Šimun Kastrapeli in Davor Dominiković, leto 2021 pa prinaša sezono, ki bo okronala prvega zmagovalca celotne regije.

V četrti sezoni bo v kvizu nastopilo 16 uglednih Sportklubovih športnih novinarjev in komentatorjev iz regije. Premierno vam razkrivamo seznam tekmovalcev: Vladimir Novaković (Srb), Nebojša Višković (Srb), Vladimir Živković (Srb), Darko Plavšić (Srb). Saša Ozmo (Srb), Gojko Andrijašević (Srb), Ivan Ivković (Hrv), Ivan Hodoba (Hrv), Goran Stojanović (Hrv), Marin Mrduljaš (Hrv), Zoran Grgić (Hrv), Saša Živko (Hrv), Kemal Ahmetović (BiH), Haris Mrkonja (BiH), Goran Obrez (Slo), Dejan Obrez (Slo).

Sportklub Slovenija bosta predstavljala Goran in Dejan Obrez, moderator kviza za Slovenijo pa bo Toni Cahunek.

Voditelj in avtor kviza Krešimir Karačić je v družbi hrvaškega veslača Valenta Sinkovića opravil žreb parov osmine finala, nekateri tekmovalci pa so se na žreb že odzvali ga tudi pokomentirali.

Dejan Obrez
Sportklub

Dejan Obrez, ki bo ob bratu Goranu predstavljal našo redakcijo, je napovedal: “Kviz je odličen, zelo se veselim sodelovanja, v teh čudnih časih pa bom tudi doma imel dva navijača.

Žreb parov osmine finala bomo premierno predvajali v soboto, kmalu zatem pa sledijo tudi prvi spopadi Sportklubovih novinarjev in komentatorjev.

Kdo bo veliki zmagovalec kviza “Tvegaj ali počakaj!”?

V kvizu “Tvegaj ali počakaj!” se vedno pomerita dva igralca. Kviz sestavlja 20 vprašanj iz sveta športa, igralec pa si lahko pri vsakem vprašanju priigra 2, 4 ali 6 točk – vse je odvisno od tveganja. Igralca bosta pri vsakem vprašanju vložila omenjeno število točk, v primeru da odgovora ne poznata, pa se jima nato ponudijo štirje možni odgovori. Posledično se tudi prepolovi število točk.

V primeru pravilnega odgovora igralec pridobi število vloženih točk, v primeru napačnega odgovora pa se od skupnega seštevka odbije število vloženih točk. Po 20 vprašanjih sledi še glavno vprašanje, ko igralca ne razkrijeta svojega vložka. Do glavnega vprašanja pridemo, samo v primeru ko sta igralca v plusu. Na koncu zmaga tisti, ki ima največ točk.

Komentari

Vaš komentar