Slovenki na bitko v Srbijo: “Ne morem več čakati”

Drugi športi 11. Avg 202116:47 > 16:49 0 komentarjev
Tajda Ratajc ne pozna poraza. Do vseh šestih zmag je prišla v prvi rundi. Foto: Instagram

Slovenski MMA borki Monika Kučinič in Tajda Ratajc se bosta čez deset dni (21. avgust) merili na borilnem dogodku SBC 33 v Srbiji. Pitbullko iz Senovega čaka bolgarska nasprotnica, Ljubljančanko pa Italijanka.

Monika se bo skušala po junijskem porazu v organizaciji KSW, ko je morala po točkah priznati premoč poljski zvezdnici Karolini Owczarz, skušala vrniti na zmagovalna poti na dogodku SBC 33. Njena nasprotnica bo Bolgarka Aleksandra Tončeva, ki je do zdaj na petih dvobojih dvakrat zmagala, dvakrat izgubila, enkrat pa se je njej dvoboj končal neodločeno.

Po dolgem premoru se vrača Tajda

Po več letih premora zaradi poškodb in vseh odpovedi zaradi covid-19 se v kletko vrača tudi neporažena Tajda Ratajc, ki bo sedmo zaporedno zmago lovila proti Italijanki Annalisi la Belli, ki je do zdaj v svoji edini borbi do zdaj klonila. Ljubljančanka je do vseh svojih pestih rundah prišla v prvi rundi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tajda Ratajc MMA (@tajda13)

“Moja leta bežijo”

“Po skoraj treh letih se vračam v kletko. Poškodbe in stalne odpovedi borb so mi vzele nekaj let, ampak še vedno sem tukaj. V zadnjem letu mi je dvakrat odpadla borba na SBC-ju, ker ni bilo nasprotnice. Tako bi se moralo zgodilo tudi tokrat, trikrat je prišlo do zamenjave nasprotnice. Nazadnje v petek in zdaj so našli menjavo in mojo edino opcijo za borbo. Ker moja leta bežijo in ker je vse, kar si želim, da se vrnem in ujamem še zadnji vlak do vrha, sem borbo sprejela. S sabo sem morala biti največjo borbo, ampak ne morem več čakati na novo priložnost in pustiti, da spet mine leto naokoli,” je na Instagramu zapisala Tajda.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!