Spet navdušila na tehtanju: Izbrala je leopardji vzorec

Drugi športi 6. Avg 202122:25 > 22:31
Foto: Twitter

Avstralska boksarka Ebanie Bridges je na tehtanju pred sobotnim boksarskim obračunom spet navdušila svoje navijače. Ne samo, da je ujela dovoljeno težo, na tehtnico je ponovno stopila v seksi spodnjem perilu, pred dvobojem z Britanko Bec Connolly je izbrala leopardji vzorec.

Za izkušeno profesionalno boksarko bo to sedma profesionalna borba. Na zadnji je morala po točkah priznati premoč Britanki Shannon Courtenay, zdaj pa se bo svojo šesto zmago lovila proti njeni rojakinji Bec Connolly.

“Eddie se je trudil na vso moč, da se ga ne zaloti pri gledanju, David pa je za trenutek pozabil moje ime,” se je po uspešnem tehtanju pošalila Avstralka, ki nadaljuje s promoviranjem ženskega boksa.

Tehtanje o katerem se na veliko govori na spletu:

Zakaj to počne?

“Bodimo pošteni, če bi nosila isto kot vse druge, ljudje ne bi niti vedeli za ta dvoboj. Želim si večje prepoznavnosti tudi ženskega boksa. Lahko me kritizirate, kakor želite, a če bi oblekla trenirko, bi bil najin dvoboj le še en v vrsti, ki bi šel mimo. Nihče ne bi vedel zanj,” je aprila razlagala Avstralka, ki je med drugim tudi učiteljica matematike.

Ebanie pravi, izberite najboljšo:

“Ne počnem nič drugega kot ostali. Tudi ostali so v spodnjem perilu, ne vem pa, zakaj moramo biti vsi isti. Hočete, da oblečem papirnato vrečko?” je še dodala.

Plavolasa bombarderka ne zna le pozirati v spodnjem perilu, še kako močno tudi udari. Kot rečeno v svoji sedmi profesionalni borbi bo lovila svojo šesto zmago.

Komentari

Vaš komentar