Končnica NFL: Washington s Smithom ni ekipa 7-9

Ameriški nogomet 6. Jan 202119:04 > 19:18
Mike Ehrmann/Getty Images
Mike Ehrmann/Getty Images

Končan je redni del lige NFL. Že ta vikend pa je na vrsti prvi krog končnice. Eden izmed dvobojev bo med Tampa Bay Buccaneers in moštvom iz Washingtona. Trener Tampa Bay Bruce Arians pa je izkazal veliko spoštovanja do ekipe iz glavnega mesta.

Kljub temu, da bo Tampa Bay kot gost na tej tekmi so veliki favoriti. Washington je edina ekipa, ki je v končnico vstopila z negativnim razmerjem zmag in porazov in šele tretja v tem pogledu v celotni zgodovini NFL. Kljub temu pa Bruce Arians na takšne stvari ne gleda tako.

“Zame Washington ni ekipa 7-9. To ni ekipa, ki jo bo vodil Dwayne Haskins ampak Alex Smith in z njim imajo razmerje zmag in porazov 5-1. Poleg tega so osvojili tri žoge več kot pa so jih izgubili. To je povsem drugačna ekipa, če jo vodi Alex Smith,” je dejal Arians.

Ne glede na to koliko trener Tampa Bay spoštuje tekmeca in prerojeno ekipo Washingtona pa je treba dodati, da za moštvo, ki ga vodi Arians nastopajo zvezdniki kot so Tom Brady, Rob Gronkowski, Mike Evans, Antonio Brown … Že zaradi tega dejstva so v tem paru veliki favoriti.

Dvoboj med Tampa Bay Buccaneers in Washingtonom (v noči iz sobote na nedeljo ob 2.15) ter tudi vse preostale dvoboje končnice lige NFL si boste lahko ogledali V ŽIVO v neposrednem prenosu na Sportklubu.