Slovenska plavalka slavila v mednarodni plavalni ligi

Drugi športi 5. Dec 202112:44 > 12:50 0 komentarjev
Foto: Guliverimages

Janja Šegel, v tej sezoni novinka v mednarodni plavalni ligi, je prispevala h končni zmagi ekipe Energy Standard. V finalni tekmi lige v Eindhovnu je znova nastopila v disciplini 200 m prosto in s časom 1:56,81 osvojila 7. mesto.

V tej disciplin je Janja Šegel nekaj dni po evropskem prvenstvu izboljšala svoj osebni rekord, kar po vrhuncu zimske sezone niti ni pričakovala. Zelo blizu je bila tudi državnemu rekordu v disciplini 100 m prosto, zato je s svojimi nastopi v ligi lahko izjemno zadovoljna. Pred zaključkom leta jo čaka še nastop na svetovnem prvenstvu v kratkih bazenih v Abu Dabiju.

“Za svoje prvo leto v ISLu si ne bi mogla predstavljati boljšega začetka s končno zmago. Cela ekipa je zadovoljna. Vidi in čuti se, da smo tu enakovredni, vsi za enega, nihče ne dela razlik. Zdi se mi, da je bila naša ekipa, poleg Cali Condorja, že od vsega začetka favorit za zmago, ob koncu pa smo dokazali, da smo najboljši. V finalu smo res dali vse od sebe in se borili do konca,” je po koncu tekmovanja, ki ste ga lahko v živo spremljali na programih Sportkluba, povedala slovenska plavalka.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!