Primož in Lora Roglič z veselo novico

Kolesarstvo 9. Nov 202218:43
Lora in Primož Roglič. Foto: Aleš Fevžer

Slovenski košarkarski as Primož Roglič je na družbenem omrežju svoje sledilce ažuriral glede rehabilitacije po operaciji rame, ki jo je prestal pred slabim mesecem. Medtem ko je njegova žena Lora delila veselo novico o naraščaju.

“Rehabilitacija gre po načrtu. Kot lahko vidite, se že lahko malce premikam. Verjetno bom moral počakati še kakšen mesec, preden bom lahko skočil na kolo,” je v videu, ki ga je objavil na svojem profilu na Instagramu, sporočil 32-letni član Jumbo–Visme.

Primož Roglič je šel pod nož, da bi uredil težave z ramenom, ki so mu preglavice povzročale že dlje časa. Še pred operacijo, prestal jo je 11. oktobra, je iz rok predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja prejel državno odlikovanje zlati red za zasluge za izjemne športne dosežke.

“Sem pa zaposlen z drugimi projekti. Naslednji teden bomo objavili koledar naše fundacije. Preverite ga, mi pa vas bomo še naprej obveščali,” je še dodal Kisovčan.

Vesela novica

Še bolj veselo novico pa je na spletu delila Primoževa žena Lora, ki je s fotografijo svetu sporočila, da bo družina Roglič kmalu razširila. Sin Lev bo namreč kmalu dobil bratca ali sestrico, če seveda sodimo bo njenem zaobljenem trebuščku.

Komentari

Vaš komentar