Dončić tudi uradno dobil nova soigralca

Košarka 1. Dec 20209:27
Luka Dončić
Ashley Landis-Pool/Getty Images

Pri Dallasu so po poročanju Sportala pozdravili Josha Greena in Tylerja Beyja, ki so ju Mavsi izbrali na letošnjem naboru.

Bey si je izbral dres s številko 2, 36. izbor na naboru pa bo izkušnje nabiral tudi z igranjem v razvojni ligi. Green si je izbral številko 8, 18. izbor na letošnjem naboru pa je podpisal stalno pogodbo za novince v ligi.

Že od malih nog spremljam Dallas. Vedno so bili dominantni na zahodni konferenci. Noro je, da bom del organizacije. Neverjeten občutek je,” je ob podpisu pogodbe dejal Green.

Luka Dončić bo s soigralci pred začetkom sezone, 22. decembra, odigral tri pripravljalne tekme. 12. in 14. decembra bodo Mavsi izzvali Milwaukee Bucks, 17. decembra pa Minnesoto.

Zanimivo je tudi v drugih klubih. Pri Miamiju, kjer bo tudi v novi sezoni igral Goran Dragić, so podaljšali pogodbo z veteranom Udonisom Haslemom, ki je v klubu že od leta 2003. 40-letni krilni center sicer nima vidne vloge na parketu, a je zelo pomemben v slačilnici. To zatrjuje tudi predsednik kluba Pat Riley: “Zna se prilagajati in držati garderobo skupaj, poleg tega pa je tudi pravi učitelj.

Komentari

Vaš komentar