Partizan proti Maccabiju brez Vujoševića na klopi

Evroliga 21. Jan 201413:17

Ljubljana – Eden od osrednjih obračunov 4. kroga Top 16 Evrolige med Maccabijem in Partizanom, ki si ga v četrtek v živo oglejte na SK 1, bo minil brez prisotnosti Duška Vujoševića tik ob parketu.

Partizan bo na zahtevnem gostovanju v Tel Avivu dodatno oslabljen, saj zaradi zdravstvenih težav skupaj z ekipo ne bo odpotoval prvi trener Duško Vujošević. Sloviti strokovnjak bo tekmo spremljal iz domačega naslonjača v Beogradu. Vujošević je v Top 16 Evrolige ekipo ob parketu vodil le na zadnjem domačem srečanju proti CSKA, medtem ko je ekipo proti Bayernu in Realu vodil njegov pomočnik Velimir Gašić.

Še vedno hodim na terapije. Svojim ledvicam moram dati možnost, da preživijo. Ne morem sebi dovoliti, da prekinem zdravljenje, saj se bolezen ni vrnila, a bi bilo potovanje vseeno preveč tvegano za mene,” je dejal Vujošević, ki ga bo tudi tokrat zamenjal Gašić.

Srečanje med Maccabijem in Partizanom si v četrtek ob 20.05 ekskluzivno oglejte na SK 1. Črno-beli so v Top 16 zbrali dva poraza in zmago proti CSKA, Maccabi pa sploh še ne pozna grenkobe poraza – Izraelci so po vrsti premagali Galatasaray (90:84), Žalgiris (87:78) in Lokomotiv Kuban (85:75).

Author: Ž. Š., KK Partizan/Facebook