Dragičević pri Olympiacosu menja Begića?

Ljubljana – Zdi se, da se čas Mirze Begića v Pireju počasi izteka, saj številni mediji poročajo, da se Olympiacos vse bolj resno zanima za nakup Vladimirja Dragičevića.

Po tednu dni premora se v sredo nadaljuje Top 16 Evrolige, tudi z neposrednimi prenosi na programih Sport Kluba. Na delu bo tudi aktualni prvak iz Pireja. Olympiacos bo v dvorani Miru in prijateljstca gostil Anadolu Efes in lovil četrto zmago v drugem delu. Trener Georgios Bartzokas bo računal tudi na pomoč slovenskega reprezentančnega centra Mirze Begića, ki pa bi utegnil že v kratkem zapustiti Pirej.

Po pisanju Sportanda Grki niso najbolj zadovoljni z učinkom nekdanjega člana Union Olimpije in se bojda resno zanimajo za usluge Črnogorca Vladimirja Dragičevića. Begić po incidentu s Popsom Mensahom Bonsujem igra vse manj, tudi njegov učinek je precej mizern, saj je v povprečju na odigranih desetih tekmah v povprečju dosegel le 3,1 točke in dodal 3,7 skoka.

Veliko bolje gre od rok Dragičeviću v dresu poljskega prvaka Zielone Gore. Črnogorec je v prvem delu Evrolige v povprečju dosegal 14,7 točke in 6,7 skoka na tekmo, zelo solidno povprečja ima tudi v poljskem prvenstvu (12,4 točke in 4,7 skoka) in Eurocupu (12,3 točke in 4,7 skoka).

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images