Evroliga in Sport Klub podaljšala sodelovanje

Evroliga 9. Okt 201414:30 > 10. Okt 2014 9:29

Ljubljana – S ponosom vas obveščamo, da smo z najelitnejšim košarkarskim tekmovanjem na stari celini, Evroligo, podpisali novo večletno pogodbo o nadaljnjem sodelovanju. Prva tekme nove sezone že naslednji teden ekskluzivno na naših programih.

“Zelo smo zadovoljni zaradi podaljšanja sodelovanja z Evroligo. Kvaliteta privlači kvaliteto, tako da je povsem logično, da najboljša košarka ostaja na najboljšem programu. Potrudili se bomo, da bomo še zvišali užitek gledalcev ob spremljanju tega športnega spektakla,” je ob tem dejal direktor United Media Productions, Nemanja Simeunović.

“Nov dogovor pomeni, da bo Sport Klub domačin Evrolige na Balkanu tudi v prihajajočih letih in tako postaja eden od najdolgoročnejših partnerjev,” so z nadaljevanjem sodelovanja med Sport Klubom in Evroligo zadovoljni tudi vodilni možje najelitnejšega evropskega klubskega košarkarskega tekmovanja.

Seveda bomo tudi letos z velikim zanimanjem spremljali nastope Crvene Zvezde in Cedevite, kot predstavnikoma naše regije, ter seveda številnih slovenskih košarkarjev, ki so razkropljeni po Evropi.

Ob Evroligi boste košarkarski navdušenci na naših programih lahko spremljali tudi ligo NBA ter turško, italijansko, nemški in VTB ligo.

Prvi dvoboj nove evroligaške sezone bo na sporedu naslednjo sredo, ko si v živo na SK 1 ob 20:30 oglejte dvoboj Laboral Kutxa Vitoria vs. Neptunas Klaipeda.

Author: Sport Klub, Foto: Getty Images