V sredo na SK začetek košarkarske norije

Evroliga 14. Okt 201313:56 > 14:00

Ljubljana – Evroliga se v sredo vrača na programe Sport Kluba, tokrat brez Union Olimpije, a zato s kar nekaj slovenskimi igralci. Prva tekma v sredo ob 20.00 na SK 2.

Naslov brani Olympiacos, ki bo tudi letos eden glavnih favoritov, tudi sicer pa pretendentov za evropski vrh ne manjka. V prvi vrsti si nov naslov želita oba španska velikana (Barcelona in Real Madrid) pa ruski CSKA, Panathinaikos, Siena in še bi lahko naštevali.

Obračuni najboljših evropskih ekip bodo letos po dolgem času potekali brez Union Olimpije, ki se bo letos preizkušala v EuroCupu. Področje nekdanje Jugoslavije bosta v letošnji sezoni zastopala Crvena Zvezda in Partizan, ki sta si sodelovanje v Evroligi zagotovila v ligi ABA. Obračune obeh najboljših srbskih ekip boste seveda lahko spremljali na programih Sport Kluba.

Prve letošnje evroligaške boje boste v živo lahko spremljali že v sredo. Na SK 2 si od 20.00 naprej v živo oglejte dvoboj Bamberga in Strasbourga, medtem ko se bomo na SK 1 vključili v prenos obračuna med Sieno in Galatasarayjem (po koncu rokometne Lige prvakov: Gorenje – Aalborg).

Zelo zanimiv spored vas čaka tudi v četrtek. Na SK 1 si v živo olejte dvoboj Crvene Zvezde proti Lokomotivi iz Kubana (19.30), na SK 2 pa bomo ob 21.00 prenašali srečanje med Barcelono in Partizanom.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images