Kriza v Realu: Randolph spet poškodovan

Evroliga 15. Nov 201717:19 > 17:29
Euroleague

Anthony Randolph si je na tekmi sedmega kroga Evrolige, ko je Real izgubil španski derbi proti Baskoniji, poškodoval prst na desni nogi in bo počival nekaj tednov.

Real Madrid je v popoldanskih urah sporočil, da je na tekmi proti Baskoniji v zadnjem krogu Evrolige, slovenski reprezentant Anthony Randolph utrpel poškodbo prsta na desni nogi in da gre morda celo za zlom.  

To je že druga resnejša poškodba Randolpha v letošnji sezoni, saj si je na tekmi proti CSKA-ju v Moskvi poškodoval ramo in takrat počival več kot dva tedna. Real ni sporočil, koliko časa Randolph ne bo igral, takšne poškodbe pa po navadi terjajo več kot dva tedna prisilnega počitka.

Poškodba 28-letnega krinega centra je prišla v kriznem obdobju Reala, ki je tako ali tako za več mesecev ostal brez Ognjena Kuzmića, Sergia Llulla in nedavno še Gustava Ayona. Real je izgubil zadnje tri evroligaške tekme proti Khimkiju, Maccabiju in Baskoniji, za nameček pa so minuli konec tedna izgubili še košarkarski el clasico v domačem prvenstvu proti Barceloni. 

Včerajšnji poraz Reala proti Baskoniji, ki je slavila s 105:75 pa je bil celo najhujši porazv moderni eri Evrolige.

https://twitter.com/bodiroga04/status/930817701932617728