Panathinaikos se krepi – prihaja Payne

Evroliga 5. Feb 201810:21 > 10:37
Ronald Martinez/Getty Images

Panathinaikos je v svoje vrste pripeljal krilnega centra Adreiana Payna, ki je do zdaj branil barve nekaterih klubov v ligi NBA, kot tudi njihovih podružnic v razvojni ligi. Payne je v ligo NBA prišel leta 2014, ko ga je kot 15. po vrsti izbrala Atlanta.

Atenski Panathinaikos pred zaključkom sezone želi še bolj utrditi svojo centersko linijo in to so zelene deteljice storile tako, da so v svojo ekipo pripeljale okrepitev iz lige NBA. Adreian Payne bi moral biti velika okrepitev, obenem pa bo lahko njegov prihod razbremenil Jamesa Gista in Chrisa Singletona, ki na visokih položajih dobivata visoko minutažo. 

https://www.instagram.com/p/BeyzAQuF8Ah/

Payne je do zdaj v ligi NBA igral za moštva Atlanta Hawks, Minesotta Timberwolves in Orlando Magic. S klubom iz Floride je pogodbo podpisal pred začetkom letošnje sezone, a je večji del preživel v razvojni ligi. Za Orlando je letos odigral vsega pet tekem, preden je ekipa z njim razdrla pogodbo na koncu januarja zaradi obtožb o spolnem nadlegovanju. 

Novega košarkarja Panathinaikosa obremenjujejo izjave študentke, ki ga je obtožila, da jo je leta 2010, ko sta bila oba na univerzi Michigan State, posilil.

Novog igrača Panatinaikosa je jedna studetnkinja optužila da ju je silovao 2010. dok su oboje bili na koledžu Mičigen Stejt.