Giannakopoulos na klopi Olyja pustil ženske hlačke

Evroliga 14. Feb 20191:54 > 1:57
Printscreen

Košarkarski derbi med Panathinaikosom in Olympiakosom v polfinalu grškega pokala je bil prekinjen med polčasom, potem ko je uprava moštva iz Pireja zaradi sodniških odločitev predala obračun in onemogočila igralcem, da se vrnejo na parket.

PAO je ob polčasu večnega derbija proti Olympiakosu vodil s 40:25, Olympiakos pa je že v uvodnih 28 sekundah tekme prejel tri osebne napake.

Ob pojasnillu športnega direktorja kluba iz Pireja Hristosa Stauriopoulousa, da klub “ne bo več sodeloval v tej farsi”, so košarkarji Olyja ostali brez možnosti, da se na parketu borijo za preboj v finale grškega pokala.

Oglasil se je tudi prvi človek Panathinaikosa Dimitris Giannakopoulos, ki je dejal, da so večni rivali to načrtovali od samega začetka in da je vsem pri Olympiakosu lažje, da krivijo njega in sodnike za svojo igro.

Košarkarski svet pa je nekaj trenutkov za tem obšla fotografija predsednika Panathinaikosa, ki je na prazno klop nasprotnikov posavil ženške spodnje hlačke. Sporočilo in provokacija ne moreta biti bolj jasna.

Olympiakos bo za predajo zagotovo kaznovan, kazen pa čaka tudi Giannakopoulousa.