Jezerniki so se dokončno poslovili od Staples Centra

Košarka 24. Dec 202116:42 > 16:55 0 komentarjev
Foto: AP Photo/Jae C. Hong via Guliver

Legendarni Staples Center, domača dvorana Los Angeles Lakers, Clippers, Sparks in Kings vse od leta 1999, bo z letošnjim božičem dobil novo ime. Naslednjih 20 let se bo dvorana imenovala Crypto.com Arena. Pri Lakersih so se s posnetkom posvetili mnogim ikoničnim dogodkom, ki so se zgodili v dvorani v dobrih dveh desetletjih.

Los Angeles Lakers so svojo zadnjo tekmo v dvorani Staples Center odigrali 23. decembra. Tekmo so odigrali proti rivalom San Antonio Spurs. Obračun so sicer gladko dobili gostje iz Teksasa (110:138).

Lakersi so osvojili kar šest naslovov lige NBA, odkar so se preselili v Staples Center iz nekdanjega Great Western Foruma v Ingledwoodu. Zadnjega so osvojili leta 2020. In čeprav je bil naslov osvojen v “mehurčku” v Orlandu na Floridi, so naslov navijači in kasneje tudi igralci proslavili v Staplesu.

Nov začetek za košarkarje iz mesta angelov bo tako predstavljal božič. 25. decembra bodo v Crypto.com Areni gostovali Brooklyn Nets. Do junija leta 2022 pa bodo izginili vsi nekdanji napisi Staples Centra.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!