Jokić “pozabil” na Dončića, rešil ga je Irving (VIDEO)

Košarka 20. Feb 20237:58
Foto: Guliverimage

Tekma zvezd v ligi NBA je znova poskrbela tudi za nekaj zabavnih trenutkov v režiji Luke Dončića. Ta je med polčasoma znova blestel s fantastičnem metu s polovice igrišče, že ob predstavitvi ekipa pa je nanj 'pozabil' Nikola Jokić. Ne Slovenec ne Srb na ekshibicijski tekmi, ki jo je zaznamoval rekord Jasona Tatuma s 55 točkami, nista blestela. Sta pa konec tedna v Salt Lake Cityju vendarle preživela skupaj.

Luka Dončić je bil še četrtič zapored del spektakla vseh zvezd lige NBA, v noči na ponedeljek pa je v ekipi LeBrona Jamesa doživel šele prvi poraz. Največjo ‘krivdo’ za to nosi Jason Tatum, ki je z rekordom spektakla (55 točk) ekipo Giannisa Antetokounmpoja popeljal do zmage.

Manj vneme od običajnih tekem v najmočnejši ligi na svetu sta pokazala Luka Dončić in Nikola Jokić, oba sta namreč za moštvo James prispevala po štiri točke. A vseeno sta poskrbela za zabaven pripetljaj že pred prvim metom žoge. Ob predstavitvi ekip je Jokić pozdravljal soigralce, ob tem pa ‘spregledal’ slovenskega zvezdnika, ki mu je želel dati ‘petko’. To so v objektiv ujele kamere, užaloščenega Dončića pa je ‘rešil’ novi soigralec pri Dallasu Kyrie Irving.

Ali je šlo za namerno potezo Srba, je težko sklepati, dejstvo pa je, da sta Dončić in Jokić konec tedna v Salt Lake Cityju preživela skupaj. To je razkrila objava Jokićeve žene Natalije na Instagramu, kjer je v zgodbi objavila posnetek Luke in njegove partnerke Anamarie Goltes.

No, balkanska naveza je tudi v dvorano v Utahu prišla skupaj v stilu …

… za nasmeh Srba pa je Luka med polčasom poskrbel kar sam, ko je s polovice igrišča zadel neverjeten met čez glavo na slepo.