‘Ali’ Nikolič: Tako pač je, ko se v klubih srečamo Balkanci

Košarka 14. Okt 202217:22 0 komentarjev
Foto: Uroš Skaza

Slovenski reprezentant Aleksej Nikolič je sporočil, da se za angažma pri klubu še nikdar ni zmenil tako hitro, kot v primeru odhoda na Sardinijo.

V novi sezoni bo slovenski zlati reprezentant, pevropski prvak iz leta 2017, nosil dres Dynama iz Sassarija.

“Ponudba je prišla nenadoma. Klicali so me pozno v noč in dejali, da potrebujejo organizatorja igre ter da naj pridem čim prej. Tako sem včeraj (op. a.: četrtek) pripotoval, takoj opravil  zdravniški pregled, odkljukal že prvi trening, se spoznal s soigralci in uvidel, da sem prišel v zelo pozitivno okolje. Upam, da bom priložnost čim bolje izkoristil,” je za Sportklub povedal Nikolič.

Kot smo predvidevali, se je “Ali” najprej povezal s Hrvatom Filipom Krušlinom, ki v Sassariju igra na položaju “dvojke”: “Ne vem še s kom bom delil sobo na gostovanjih, toda uganili ste, da sem najprej navezal stik s Krušlinom. Tako pač to je, ko se v klubu srečamo Balkanci (smeh).”

Nikolič nam je za konec povedal še to, da z veliko nestrpnostjo pričakuje prvo tekmo, na kateri bo spet dobil občutek, kako je igrati med italijansko elito. In kot naročeno, bo nastopil ravno proti svoji nekdanji ekipi: Sassari se podaja na gostovanje k Trevisu, kjer je slovenski reprezentant v sezoni 2019/20 nastopal kot posojen košarkar Partizana.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!