Omić ima novega trenerja

Liga ABA 7. Maj 201816:35 > 16:43
KK Crvena zvezda

Košarkarje Crvene zvezde bo po včerajšnjem porazu proti Mega Bemaksu do nadaljnjega vodil dosedanji pomočnik glavnega trenerja Dušana Alimpijevića, Milenko Topić, piše v sporočilu za javnost kluba z Malega Kalemegdana.

Alimpijević je takoj po porazu na novinarski konferenci medijem povedal, da bo o nadaljnjih ukrepih govoril z vodilnimi v klubu, kakor pa so sporočili iz tabora aktualnih srbskih prvakov, je sodelovanje z mladim strokovnjakom zdaj vendarle pri koncu.

Tako bo treninge zdaj vodil nekdanji košarkar kluba rdeče-bele barve. Crvena zvezda je letos doživela poraz v finalu pokala Radivoja Koraća, ko je bil od njih boljši Partizan, nato je sledil še poraz v finalni seriji ABA lige proti Budućnosti, v skupinskem delu DP pa je Zvezda utrpela dva spodrsljaja – proti Borcu iz Čačka ter potem še z Mega Bemaksom.

Alimpijević je Zvezdo vodil na 69 tekmah, dosegel 11 zmag v evroligi, tri poraze v rednem delu tekmovanja ABA lige in bil po prvem delu regijskega tekmovanja s klubom na prvem mestu. KK Crvena zvezda mts mu v nadaljevanju trenerske kariere želi še veliko uspehov,” je zapisano v uradnem sporočilu za javnost,”