Partizan v zaključku bolj zbran od Olimpije

Liga ABA 6. Okt 201822:02 > 22:03
ABA liga - Photo: Partizan NIS

Petrol Olimpija je bila vse do zadnjih trenutkov v igri za zmago na gostovanju pri Partizanu v 2. krogu lige ABA, v zaključku pa bila manj zbrana od gostiteljev, ki so slavili z 82:79.

Potem ko so zmaji jadransko tekmovanje začeli z zmago proti Mornarju, so v 2. krogu gostovali pri Partizanu. Gledalci v dvorani Aleksandra Nikolića so spremljali napeto in zanimivo srečanje do zadnjih trenutkov, v katerih so imeli več sreče in znanja domači.

Zmaji so v ključnih trenutkih naredili tudi kakšno napako preveč, kar so domači znali izkoristiti in prišli do druge zmage na uvodu v sezono. Pri Partizanu je bil s 26 točkami najbolj razpoložen Rade Zagorac, pri Petrol Olimpiji pa je s 24 točkami prednjačil Jan Špan.

Svojim košarkarjem popolnoma nič ne zamerim. Prikazali smo takšno predstavo, kot jo v tem trenutku in v tem stanju lahko. Skozi celotno tekmo smo bili povsem enakovreden nasprotnik ekipi Partizana, Beograjčanom pa čestitam za zmago,” je po obračunu v srbski prestolnici dejal trener Ljubljačanov Zoran Martič.