Bo Dragić zamenjal poškodovanega Bryanta?

Liga NBA 3. Feb 201411:58 > 12:00

Ljubljana – Niti navijači niti trener najboljše ekipe Zahoda Scott Brooks iz Oklahoma Cityja na tekmo vseh zvezd niso izbrali slovenskega zvezdnika Gorana Dragića, ki vseeno ni ostal brez možnosti za nastop na tekmi All-Star.

Odlične predstave Gorana Dragića v dresu Phoenix Suns niso bile dovolj, da bi si prislužil povabilo na tekmo vseh zvezd, ki bo 16. februarja v New Orleansu in si jo boste ekskluzivno lahko ogledali na programih Sport Kluba. Po pričakovanju so navijači slovenskemu zvezdniku namenili premalo glasov, da bi bil izbran v prvo peterko, spregledal ga je tudi trener najboljše ekipe Zahoda Scott Brooks iz Oklahoma Cityja, ki ga ni izbral med rezerve. Kljub temu Gogi še ni ostal povsem brez možnosti.

Priložnost bi mu lahko namenil novi komisar lige NBA Adam Silver, ki je na tem mestu nasledil Davida Sterna. Silver bo moral že v kratkem sporočiti zamenjavo za poškodovanega branilca Los Angeles Lakers, Kobeja Bryanta, ki so ga navijači izbrali v začetno peterko Zahoda. Dragić je med glavnimi favoriti za izpraznjeno mesto. Že kmalu pa bomo izvedeli, ali bomo Slovenci dobili prvega košarkarja na tekmi All-Star.

Vujačiću deset dnevna pogodba s Clippersi
Saša Vujačić
je tik pred podpisom kratkoročne deset dnevne pogodba z Los Angeles Clippers. Po poročanju ESPN bo Mariborčan že nocoj podpisal pogodbo in nato na srečanju proti Denver Nuggets debitiral za moštvo Doca Riversa.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images