Ob 2.00 v živo na SK 1: Rakete v pričakovanju rekordnega Zorra

Liga NBA 4. Mar 201414:08 > 14:10

Ljubljana – Morda zaradi zaščitne znamke, zaradi katere so ga številni preimenovali v Zorra, morda zaradi česa povsem tretjega, a dejstvo je, da LeBron James v zadnjem času igra odlično. V njegovih mojstrovinah boste v noči na sredo lahko uživali tudi na SK 1. Ob 2.00 v živo Houston Rockets vs. Miami Heat.

Po rekordnih 61 točka proti Charlottu bi se LeBron James lahko vprašal, ali bo po okrevanju sploh še snel zaščitno masko, glede na to, da mu je ravno slednja dala neko dodatno meč. Šalo na stran, v noči na sredo Houston pred svojimi gledalci pričakuje trenutno najbolj vročo ekipo v ligi, Miami. Vročica bo lovila že deveto zaporedno zmago (v tem času je nasprotnike v povprečju premagovala za 13,9 točke razlike), dobila je tudi zadnjih sedem obračunov proti raketam.

“Moj bog, 61 točk iz 33 metov. To je bilo v stilu Wilta Chamberlaina. Neverjetno. Res impresivna partija,Shane Battier kar ni mogel verjeti, da je v živo spremljal tako izjemno predstavo svojega soigralca. “Vsak večer, ko grem na parket, želim postati MVP lige, MVP ekipe in MVP za sebe in svojo družino. Postavil sem si visoke cilje in s tem moram živeti,” je dodal v zadnjem času izjemni James.

Miami v noči na sredo vendarle ne čaka tako lahko delo. Houston je na zadnjih 13 tekmah klonil le dvakrat. “Gre za sijajno ekipo. Za nas bo to velik izziv. Moramo omejiti naše izgubljene žoge in dobro skakati. Če bomo to naredili, menim, da imamo dobre možnosti,” se James Harden že veseli obračuna z dvakratnimi zaporednimi prvaki. Pri raketah bo veliko odvisno tudi od učinka Dwighta Howarda pod obema obročema.

Mega spektakel iz severne Amerike spremljajte v sredo od 2.00 naprej na SK 1. Še več NBA poslastic pa že v prihodnjih dneh na programih Sport Kluba.

Liga NBA, ob 2.00 v živo na SK 1:

Houston Rockets – Miami Heat

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images