Ob 1.00 v živo na SK 1: Indiana in Miami za prevlado na Vzhodu

Liga NBA 26. Mar 201413:29 > 13:31

Ljubljana – V noči na četrtek si ob 1.00 ekskluzivno na SK 2 oglejte obračun dveh najboljših ekip lige NBA na Vzhodu. Indiana Pacers ali Miami Heat?  Ekipi v zadnjem času ne blestiti. Kako bo nocoj?

Dvoboj Indiane in Miamija bomo najverjetneje spremljali tudi v finalu Vzhodne konference, tako da lahko pričakujemo tudi manjše skrivalnice med trenerjema obeh ekipi. Strateg Indiane Frank Vogel si je pred sezono zastavil cilj, da redni del sklene na prvem mestu in si tako pridobi prednost domačega igrišča v morebitnem dvoboju z vročico.

Ne eni ne drugi v zadnjem času sicer ne blestijo. Na zadnjih 12 tekmah sta Indiana in Miami klonila sedemkrat. Pacersi nazadnje proti Chicagu s 77:89. “Enostavno nismo padli v ritem tekme. Veliko je bilo igre ena na ena, kjer se nismo najbolje znašli,” je bil s predstavo proti bikom nezadovoljen Roy Hibbert.

Tudi vročica v zadnjem času ne blesti, kar še povečuje možnosti Indiane v boju za prvo mesto na Vzhodu. “Vemo, da vsi govorijo, da so tekme v decembru enako pomembne, toda sedaj se igrajo ‘prave’ tekme. Pogrešal sem Pacerse. Prihajamo v foto finiš in res komaj že čakam to tekmo,” je dejal Chris Bosh, ki ga skupaj z LeBron Jamesom in Dwayaneom Wadeom čaka težko delo.

Obračun dveh najboljših ekip na Vzhodu si od 1.00 naprej ekskluzivno oglejte na SK 2.

Liga NBA, ob 1.00 v živo na SK 2:
Indiana Pacers vs. Miami Heat

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images