SK 2 ob 21:30: Toronto doma proti New Orleansu!

Liga NBA 18. Jan 201517:25 > 17:26
Pester nedeljski večer v družbi Televizije Sport Klub se bo zaključil s tekmo Lige NBA med Pelicansi in Raptorsi, ki se bodo med seboj udarili v največjem kanadskem mestu. Toronto in New Orleans sta oba na svoji prejšnji tekmi, v petek zvečer, razočarala svoje navijače, zato danes želita popraviti slab vtis. Pelikani so izgubili proti slabi Philadelphii za 15 zočk, česar si v zelo izenačeni Zahodni konferenci enostavno ne bi smeli privoščiti. New Orleans je namreč zdaj za Phoenixom v bitki za končnico, ki jo je prinaša osmo mesto po rednem delu sezone. Toronto, ki je odlično začel letošnjo sezono, pa je za 21 točk izgubil proti Atlanti. Kako bo danes, izveste ekskluzivno na kanalu SK 2, tekma se bo v družbi komentatorja Luka Štucina v živo začela ob 21:30!


Pelikani so sicer brez Anthonyja Davisa in Jrua Holidayja, Toronto pa je ravno nasprotno spet okrepljen s povratnikom po poškodbi, DeMarjem DeRozanom, ki je v petek dosegel kar 25 točk. Slednji je bil dva meseca odsoten zaradi poškodbe dimelj, danes pa domači navijači nanj polagajo velike upe. Toronto, ki je dolgo vodil v Vzhodni konferenci, je trenutno sicer na tretjem mestu s 26 zmagami in 13 porazi. 
Ameriški mediji menijo, da New Orleans brez Davisa nima prav veliko možnosti za zmago, če pa bo igral, ga bosta morala ustaviti predvsem Amir Johnson in Jonas Valanciunas.

Author: Luka Svetina, Foto: Getty Images