Teodosić za SK: Moram biti potrpežljiv, moj čas prihaja

Liga NBA 8. Nov 201717:01 > 17:11
Jay Metzger/NBAE via Getty Images

Minilo je 20 dni od tekme Los Angeles Clippersov in Phonix Sunsov, na kateri se je v prvem polčasu poškodoval srbski organizator igre Miloš Teodosić in s pomočjo soigralcev zapustil parket.

Diagnoza poškodbe Miloša Teodosića je “plantarni fascitis” kar pomeni, da čuti bolečine v peti in spodnjem delu stopala.

“V trenutku poškodbe je bila bolečina tako huda, da sem pomislil celo na zlom noge. Nisem mogel razmišljati, vse dokler ni bolečina minila. Potem, ko sem se umiril pa sem želel čim hitreje izvedeti za diagnozo, ker nisem vedel točno kar se je zgodilo in kateri del noge sem poškodoval,” se poškodbe za Sportklub spominja srbski maestro.

“Poškodba je takšna, da je terapija zelo konservativna in zahteva potrpljenje. Najprej priporočajo počivanje, razstezanje, hlajenje in ogrevanje. Vse je v rokah zdravniške službe. Poškodba ne spada med težke, a je zelo neugodna, saj se bolečina lahko hitro vrne. Ne vem točno kdaj se bom vrnil na parket, a ne smem hiteti, saj lahko izzovem infekcijo in dolgoročne težave,” je pojasnil Teo.

NBA Photos/Getty Images

Srbskemu organizatorju igre pa življenje v Los Angelesu seveda ugaja: “Skozi leta sem se privadil na ruske zime, zato se mi ni bilo težko navaditi na kalifornijsko klimo. Los Angeles je mesto velikih priložnosti in življenje je prijetno, a žal nimamo veliko prostega časa, saj so košarkarske obveze skoraj vsakodnevne. Večino prostega časa preživim z družino.”