Kerr: Zakaj še vedno pišete o Trumpu in Ballu?

Liga NBA 20. Nov 201717:32 > 17:41
Ezra Shaw, Getty Images Sport

Trener Golden State Warriorsov Steve Kerr je večkrat tekom svoje kariere jasno in glasno izrazil svoje politično mnenje, zdaj pa je izrazil začudenje, da mediji še vedno pišejo o nekaterih, nerelevantnih temah in ljudeh.

Steve Kerr je nedolgo nazaj izrazil svoje nezadovoljstvo z zakonom o orožju v ZDA, zdaj pa je svoj verbalni gnev upravičeno uprl v smer predsednika ZDA Donalda Trumpa in Lavara Balla, očetu mladega košarkarje Los Angeles Lakersov, Lonza.

“Veste, to je moderno življenje. Ljudje želijo pozornost in jo dobivajo. Prepričan sem, da sta tako Trump kot Ball zelo srečna. Pomagalo bi, da vsi prenehate poročat o njima. Ali je to mogoče? Morali bi prenehati prenašati besede iz ust Lavarja Balla. Ni vam treba nehati pisati o predsedniku. Mar ne bi bilo odlično, če ne bi o njima prebrali niti enega članka.”

Kerr je tako reagiral na enega zadnjih tvitov Donalda Trumpa, ki si lasti zasluge, da so kitajske oblasti iz pripora izpustile LiAngela Balla in še dvojico košarkarjev univerze UCLA. Trojica je bila aretirana zaradi kraje v eni izmed trgovin v bližini hotela, kjer so košarkarji univerze prebivali.

https://twitter.com/SInow/status/932372274581295105