Green: Kawhi se bo zaljubil v Toronto

Liga NBA 12. Sep 20186:22 > 6:31
Getty Images/Thearon W. Henderson

Danny Green, ki je bil skupaj s Kawhijem Leonardom v menjavi igralcev poslan in San Antonia v Toronto pravi, da je njun novi dom fantastičen in fa Leonard zagotovo ne bo želel oditi, ko mu poteče pogodba z Raptorsi.

Čeprav je skoraj zagotovo, da košarkarski zvezdnik Kawhi Leonard ni želel ob menjavi igralcev oditi v vzhodno konferenco k moštvu Toronto Raptors, pa je njegov soigralec pri San Antoniu in zdaj tudi pri novemu delodajalcu Danny Green prepričan, da to ne bo predstavljalo prevelike težave. Veliko je bilo govoric, da bi Leonard lahko bojkotirar svojo kariero tudi v Torontu in da je povsem možno, da ne bo hodil na treninge ter da niti ne bo želel igrati tekem, je Green precej bolj miren.

Ne vem, kako razmišlja in kaj bo v prihodnosti. Ne znam tega predvideti in zato ne želim reči ničesar. Lahko povem le to, da bo Toronto mesto, ki ga bo Kawhi težko zavrnil. Sem prihajam vsako leto, že več kot deset let in moram reči, da je to neverjetno mesto, obenem pa so fantastični tudi navijači moštva.” 

“Zaljubil se bo v Toronto. To se bo zagotovo zgodilo. Povem vam, ne bo želel oditi,” je prepričan Green.

Leonard pa lahko po koncu naslednje sezone prekine sodelovanje s Torontom, kar pomeni, da bo košarkarska javnost celo leto ugibala o tem, ali se bo po koncu sezone 2018/2019 le preselil v moštvo Los Angeles Lakers.