Durant: Prepir z Greenom ne bo vplival na odločitev

Liga NBA 21. Nov 20186:37 > 6:50
Gene Sweeney Jr./Getty Images

Kevin Durant bo po koncu te sezone lahko postal prost košarkar, MVP prejšnje finalne serije lige NBA pa sporoča, da prepir z Draymondom Greenom ne bo imel vpliva na to, kje bo igral v prihodnji sezoni.

Prepir med Kevinom Durantom in Draymondom Greenom je bil dobro dokumentiran, potem ko sta se igralca sprla že po koncu rednega dela tekme proti Clippersom, ko Green v zadnjem napadu ni podal žoge Durantu, ta pa je imel zanj nekaj izbranih besed. Green je reagiral že takrat in po poročanjih Durantu zabrusil, da v naslednji sezoni ne bo več igral za branilce naslove in da ga ekipa ne potrebuje. 

Durant je po incidentu sporočil, da njegov prepir z Greenom ne bo imel vpliva na njegovo odločitev poleti. 

Povezano

“Na koncu se le košarkar, ki želi biti v dobrem okolju za igranje košarke. Želim tekmovati na najvišjem nivoju in biti od začetka tekme obkrožen s košarkarji, med katerimi se dobro počutim,” je dejal Durant.

“Nikoli nisem mislil, da je to težava, ker poznam Draymonda in vem, da včasih reče neke nore stvari. Veliko je bilo rečenega o tem, kaj sva si povedala, a za zdaj ne morem govoriti o tem,” je KD povedal za Yahoo NBA.

“Bil sem jezen, a vem, da ni nič resnega. Moram se odločiti, koliko skrbi mi bo povzoročilo to in ali bo vplivalo na mojo igro in pristop. Ko pride do tega, se moraš odločiti kot človek. Vse se bo uredilo. Mislim, da se preveč pogovarjamo o tem, namesto, da bi šli naprej.”

“Jaz tega nisem naredil. Jaz sem le igral košarko. Zdaj moram odgovarjati na vprašanja in govoriti o tem. Ta vprašanja se bodo vračala in spraševali me boste, če bo odšel ali pa če bo odšel Draymond.”