Luka Dončič danes zvečer ob 23:55 na SK1 proti Houstonu

Liga NBA 7. Dec 201817:37 > 17:39
Twitter

Danes zvečer si boste ljubitelji Lige NBA in vsi navijači Luke Dončiča lahko ogledali slovenskega zvezdnika na delu samo na programih SportKlubu. Na SK1 bomo namreč od 23:55 prenašali neposredni obračun med Dallasom in Houstonom.

Ronald Martinez/Getty Images

Luka Dončič zaenkrat pozitivno navdušuje v Ligi NBA, kjer se je odlično znašel v dresu Dallas Mavericksov s katerimi je zaenkrat na devetem mestu zahodne konference z izkupičkom 12 zmag in 11 porazov. 

Dončiča si boste danes zvečer lahko ogledali v našem neposrednem prenosu na SportKlubu1 od 23:55 dalje.

Nasprotnik Dallasa bo tokrat še ena ekipa iz Texasa in sicer Houston, ki ima na začetku sezone veliko težav s predstavami. Trenutno so celo v še slabšem položaju kot Mavericksi, saj so doslej zmagali na samo 11 tekmah. Ekipi sta se enkrat v letošnji sezoni že srečali in sicer je bil Dallas uspešnejši 29. novembra, ko je v gosteh slavil s 128:108. Na tej tekmi je blestel Luka, ki je dosegel 20 točk.

Sicer pa je naš čudežni deček v letošnji sezoni doslej odigral 22 tekem in v povprečju zabeležil 18.1 točke, 6.5 skoka in 4.3 asistence. Na parketu pa povprečno preživi dobrih 32. minut.

Danes torej enostavno ni razloga, da izpustite obračun Dallasa in Houstona ter se tudi sami na lastne oči prepričate, česa je v Ligi NBA sposoben Dončič.