Legendarni Greg Popovich z izbranimi besedami o Dončiču

Liga NBA 17. Jan 201912:15 > 12:24
Twitter

Legendarni in hkrati tudi sedanji trener San Antonio Spursov Gregg Popovich je po današnji zmagi nad Dallasom spregovoril o Luki Dončiču, ki je bil s 25 točkami nezaustavljiv, vendar kaj ko to ni bilo dovolj za zmago Dallasa.

Izkušeni Gregg Popovich po današnji izjavah sodeč zelo ceni našega Luko Dončiča, ki je danes njegovim igralcem povzročal veliko težav. 

Dončič je na tekmi proti Spursom danes dosegel kar 25 točk k temu pa dodal še 8 skokov in podaj. Na koncu pa so se gostje vseeno veselili zmage s 105:101.

Po tekmi pa trener Spursov Popovich enostavno ni mogel ubežati vprašanju o našemu čudežnemu dečku.

“Mladenič je fenomenalen. Opravlja odličen posel. Hitrost, veščine … Ima celoten paket. Všeč mi je njegovo obnašanje. Je miren v vsem, kar počne. Znajde se v prostoru in razume, kdo stoji kje na igrišču. Ima pogum. Vzel si bo velike mete in prevzel odgovornost, ko bo treba dobiti tekmo. Soigralci ga spoštujejo. Novinec si to težko pridobi tako hitro, kot je uspelo njemu. Vse skupaj ga dela prekleto dobrega košarkarja in človeka. On je nekaj posebnega.”

V ponedeljek 21.01.2019 si boste vragolije Luke Dončiča in njegovega Dallasa lahko ob 20:00 ogledali v neposrednem prenosu na SportKlubu1, ko se bodo Mavericksi pomerili z Milwaukeejem.