Dončič na All-star vikendu dejaven v petek in soboto!

Liga NBA 30. Jan 20192:27 > 2:29
Twitter

Bliža se NBA All-star vikend, ki bo na sporedu med 15. in 17. februarjem v Charlottu. Na njem bo zagotovo nastopil Luka Dončič, ki bo zagotovo aktiven v petek in soboto. V njegovi zbirki mu tako manjka samo še nastop v nedeljo na tekmi vseh zvezd.

NBA All-star vikend, ki bo na sporedu med 15. in 17. februarjem v Charlottu si boste lahko ogledali na SportKlubu. Že drugič zapored bo All-star vikend obarvan tudi v barve Slovenije. Letos bo edini slovenski predstavnik Luka Dončič, ki bo v Charlottu aktiven v petek in soboto.

V petek bo na sporedu tekma vzhajajočih zvezd Lige NBA, kjer bo tudi Dončič. Njegovi soigralci pa bodo še: Ben Simmons, OG Anunoby, Deandre Ayton, Bogdan Bogdanović, Shai Gilgeous-Alexander, Rodions Kurucs, Lauri Markkanen, Josh Okogie in Cedi Osman.

Dončića dan pozneje čaka še tekmovanje v spretnosti. Njegov nastop v nedeljo na tekmi vseh zvezd pa je še vedno pod vprašajem. Dončič se na žalost ni uvrstil v prvo peterko, ali bo uspel nastopiti na tekmi v vlogi rezervista pa bo znano v petek, ko bo znanih še 14 rezervistov.