All Star: LBJ vzel Duranta in Irvinga, Curry z "zverjo"

Liga NBA 8. Feb 20191:15 > 1:17
Print screen/SK

V četrtek zvečer so tudi s prenosom na Sportklubu izbrali ekipi za prihajajočo All Star tekmo lige NBA v Charlottu, ki jo boste seveda prav tako lahko spremljali v živo na vaši najljubši športni televiziji.

Igralce sta po svojvrstnem “draftu” izbirala kapetana LeBron James in Giannis Antetokounmpo. Ob Jamesu bodo v prvi peterki začeli še Kyrie Irving, Kevin Durant, James Harden in Kawhi Leonard. Grška zver si je izbrala Paula Georgea, Kembo Walkerja, Stepha Curryja in Joela Embida.

Antetokounmpo se je osredotočil bolj na evropske košarkarje, tako da sta med rezervisti v njegovi ekipi pristala tako Nikola Jokić kot Nikola Vučević. V njegovi zasedbi so še Russell Westbrook, Blake Griffin, Kyle Lowry, Dirk Nowitzki, Khris Middleton in D’Angelo Russell, ki bo zamenjal poškodovanega Victorja Oladipa.

Pri Jamesu v ekipi so pristali še LaMarcus Aldridge, Bradley Beal, Damian Lillard, Anthony Davis, Ben Simmons, Klay Thompson, Karl-Anthony Towns in Dwayane Wade.

“Draft” je zaznamovala tudi zamenjava, saj je James Westbrooka zamenjal za Simmonsa, tako da bosta skupaj v ekipi zaigrala Westbrook in Embid, ki sta v preteklosti imela nekaj napetih obračunov.

All Star lige NBA nas čaka 17. februarja z neposrednim prenosom na Sportklubu. Na tekmi vzhajajočih zvezdnikov in spretnostnem poligonu v petek in soboto bo nastopil tudi Luka Dončić.